Pregătiți pentru un sezon de luptă

Dragi suporteri,

A fost o perioadă dificilă pentru toată lumea, luni cu multă incertitudine şi îngrijorare pentru sănătatea noastră şi a celor din jurul nostru. Sper că am trecut împreună, cu bine, peste aceste greutăți.

Organizarea administrativă a clubului a prezentat provocările ei, dar am reușit să îndeplinim ceea ce ne-am propus: am asigurat continuitatea lotului, am oficializat colaborarea cu Galaxy Timișoara pe sectorul juvenil și am lucrat îndeaproape cu administratorul judiciar, domnul Bogdan Alic, la eficientizarea activității clubului.

Din păcate, în această vară structura clubului s-a redus. Aurel Șunda, unul dintre profesioniștii care au trăit în spiritul alb-violet în ultimele decenii, devotat cu trup și suflet Politehnicii Timișoara, s-a retras din activitatea profesională. De-a lungul anilor, acesta a purtat culorile alb-violet ca jucător, a pregătit-o pe Poli de pe bancă și a lucrat pe partea de formare și recrutare a jucătorilor, lăsându-și amprenta asupra numeroaselor generații de fotbaliști din zonă. Îi mulțumesc nespus pentru tot ce a făcut pentru club.

Totodată, precum am anunțat în urmă cu ceva timp pe pagina noastră oficială de Facebook, Adrian Săvoiu își continuă cariera de antrenor la CSC Ghiroda. Îi sunt recunoscător pentru munca depusă și loialitatea arătată, în special în ultimii ani, când situația de la club a fost una deosebit de dificilă.

Ca parte a efortului de consolidare și reconstrucție, am avut satisfacția să oficalizăm colaborarea cu Galaxy Timișoara la nivel juvenil luna trecută, un pas important și necesar pentru club. Ea simbolizează o continuitate alb-violetă, mulți componenți ai staff-ului de la școala de fotbal condusă de Silviu Bălace și Goran Corojor fiind foști jucători ai Politehnicii. Dintre aceștia, Răzvan Ionilă și Gheorghe Stoianov sunt activ implicați și în pregătirea echipei noastre de seniori, formând un colectiv apropiat încă din zilele în care evoluau în tricoul lui Poli AEK.

În ceea ce privește noul sezon, avem treizeci de jucători pe care ne bazăm la reluarea competițiilor, mai mulți ca de obicei, tocmai datorită măsurilor impuse de protocolul medical al FRF. Majoritatea sunt jucători tineri, formați la club, cărora vrem să le oferim șansa să se afirme la seniori și să impresioneze. Am încredere în ei, precum am încredere și în jucătorii experimentați, că îi vor îndruma atât din teren, cât și în afara lui. Împreună, alături de staff-ul nostru tehnic, vrem să arătăm o altă față a echipei, fiindcă prea mult timp am suferit fără să avem parte de satisfacții.

Ne bucură nespus că revenim pe teren, chiar dacă momentan nu în fața suporterilor, datorită restricțiilor impuse de autoritățile statului. O să facem tot ce putem ca să fim aproape de voi, să vă oferim acces la toate informațiile despre echipă și la partidele pe care le vom juca.

Ca de obicei, vă sunt recunoscător că stați alături de noi, că ați avut răbdare, și sper vă răsplătim loialitatea în acest sezon, unul special pentru clubul nostru.

Petre Mușat
Administrator special

 

 

Share Now

Related Post

blog-grid

Situația la zi

blog-grid

Comunicat 17.05.2021