Prim amical şi la juniori

Chiar dacă la acest moment dat lotul echipei mari conţine mulţi juniori, conducerea Centrului de Copii şi Juniori caută, printre altele, să-şi cristalizeze o echipă şi pentru viitorul campionat naţional la categoria de vârstă U19 (2001-2002). În acest scop, amicalul de sâmbătă a fost reeditat, echipa noastră fiind compusă doar din jucători eligibili U19.

Rezultatul, însă, a fost acelaşi, Poli – Flacăra Parţa 3:3.

Responsabil pentru juniorii mari rămâne şi în sezonul următor Pavel Velcotă. Acesta a folosit următorii jucători în partida de ieri seară:

Mosoarcă (46 Popeţ) – Ţărţău, Mirescu, Taşcă, Badaood – Popescu (46 L. Codrea), Chiriac (46 Sabaiduc) – Buga, Dobrincu, Toboşaru (46 Periat) – Daminescu

Deşi marcaţi de oboseala antrenamentului de dimineaţă, băieţii noştri au revenit de la 0-2, reuşitele fiind semnate în a doua repriză, de către L. Codrea (47′) și Daminescu (60′ și 74′). Ca noutăţi notăm venirea lui Nicu Popescu (2001), de la CSM Reşiţa, cât şi revenirea lui Marco Buga, tot de la Reşiţa, unde a fost în probe cu echipa de ligă secundă. Alţi jucători eligibili pentru U19 şi care au lipsit astăzi, din diferite motive, sunt Foca, David, Bain, Românu şi Kecskes.

Vă aducem aminte că mâine are loc un nou amical pentru testarea lotului avut la dispoziţie de Petre Vlătănescu. Adversară va fi formaţiei CSM Lugoj, meciul fiind cu începere de la ora 11.00, în Complexul “Adrian Stoicov”.

Share Now

Related Post

blog-grid

Situația la zi

blog-grid

Comunicat 17.05.2021