Raport lunar: Valeriu Răchită

Manager-ul general alb-violeților și-a luat timpul să răspundă multelor întrebări pe care ni le-ați transmis prin intermediul paginii noastre de Facebook. Îl puteți urmări integral mai jos.

O parte din întrebări au primit răspuns și din partea președintelui Radu Birlică, scriptic.

Cine asigură conducerea clubului, cum se iau hotărâri?

Așa cum v-a răspuns și Valeriu Răchită, toată răspunderea pe partea sportivă și tehnică îi aparține. Eu sunt responsabil cu tot ce ține de de atragerea și gestionarea resurselor financiare, organizarea internă și acoperirea demersurilor administrativ-juridice, cu tiparul lor specific la organizațiile în insolvență. Iar în ceea ce îl privește pe Ștefan Nanu, a cărui responsabilități s-au schimbat în acest an, el oferă o interfață între conducerea sportivă și cea administrativă, cu accent pe partea organizatorică. Restul echipei de conducere este în mare aceeași de la începutul sezonului și grație efortului lor susținut reușim să facem față nevoilor esențiale, deși suntem restrânși numeric.

S-a mai schimbat ceva la nivelul datoriilor?

De la intrarea în insolvență, clubul nu avea cum să mai acumuleze datorii semnificative, fiind cu plățile la zi către toți angajații aflați la club. Există câteva întârzieri la jucătorii împrumutați, situație pe care sperăm să o rezolvăm cât mai curând posibil, prioritari fiind însă jucătorii care sunt aici și pot ajuta echipa în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Sumele aferente datoriilor acumulate între anii 2012 și august 2018, care vor trebuie plătite pe parcursul reorganizării clubului, nu sunt încă fixate. Tribunalul judecă în continuare cererile și contestațiile depuse de cei aflați la masa credală.

Câte policarduri s-au vândut?

Am vândut în scurta perioadă înainte de debutul (mini)returului 31 de Policarduri. Dorim să mulțumim pe această cale celor care au susținut și o susțin pe Poli. Vă invităm în continuare să achiziționați abonamente pentru cele șapte meciuri rămase de disputat pe teren propriu. Le veți găsi la casa de bilete în ziua meciului cu Academica Clinceni.

Care mai este situația cu palmaresul?

Situația cu palmaresul este neschimbată. Clubul nostru este asociat cu deținătoarea palmaresului pe o perioadă nedeterminată de timp, așa cum am mai anunțat, probând acest lucru cu documentele necesare.

 

Share Now

Related Post

blog-grid

Situația la zi

blog-grid

Comunicat 17.05.2021