Conform art. 79, alin (1), a) din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea sa direcţioneze 2% din impozitul pe veniturile obţinute în anul anterior către o entitate non-profit, unităţilor de cult, precum şi pentru acordarea de burse private, sau a sumei reprezentând 3,5% din impozitul anual datorat pentru susţinerea entităţilor non-profit şi a unităţilor de cult, care sunt furnizori de servicii sociale. Aceasta sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie, ci este, în esenţă, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi direcţionată de către fiecare cetăţean în parte, către entitatea dorită de acesta.

Procesul este gratuit, adică pe contribuabil nu-l va costa nimic in plus. Banii se vor retrage din impozitul pe care el sau compania la care lucrează îl plăteşte către stat.

Dacă doriţi ca prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastră l-aţi plătit statului pentru salariul sau pensia din anul 2018 să sprijiniţi activitatea clubului nostru, urmaţi în ordine paşii de mai jos, până la data de 15 MARTIE 2019.

Completare digitală

  1. Intrați pe pagina noastră de pe redirecționează.ro, unde completați datele de identificare și vi se generează automat formularul completat.
  2. Printaţi formularul, completaţi câmpul de CNP dacă nu aţi făcut-o la pasul anterior, şi semnaţi-l.
  3. Trimiteţi formularul completat prin poştă cu scrisoare recomandată către unitatea ANAF de care aparţineţi. Oficiul poate fi găsit în această listă.
  4. Dacă doriţi, puteţi să ne trimiteţi formularul completat la sediul clubului sau îl puteţi lăsa în ziua meciului la casa de bilete. În acest caz trebuie să completaţi şi să semnaţi această împuternicire, pe care să o predaţi alături de formular.

Completare manuală

  1. Descărcaţi formularul pre-completat doar cu datele noastre de aici, dacă doriţi să îl depuneţi sau trimiteţi dumneavoastră.
  2. Dacă doriţi să îl depunem noi, atunci descărcaţi de aici varianta care conţine şi datele împuternicitului care îl va depunde în numele dumneavoastră.
  3. Printaţi formularul, completaţi-l cu datele dumneavoastră, marcaţi dacă veniturile sunt din salarii sau din pensii, şi semnaţi-l.
  4. Trimiteţi formularul completat prin poştă cu scrisoare recomandată către unitatea ANAF de care aparţineţi. Oficiul poate fi găsit în această listă.
  5. Dacă doriţi, puteţi să ne trimiteţi formularul completat la sediul clubului sau îl puteţi lăsa în ziua meciului la casa de bilete. În acest caz trebuie să completaţi şi să semnaţi această împuternicire, pe care să o predaţi alături de formular.

Datele clubului:

ACS Poli Timişoara

Cod de identificare fiscală: 23882975

Cont IBAN: RO39 PIRB 3701 7751 1500 1000

Bdul Ferdinand I nr.2, et. II, ap SAD 10,

Timisoara, cod postal 300006