Revine Liga 1 Betano: Sepsi – Poli

Poli Timișoara va deschide anul 2018 în fotbalul românesc, inaugurând etapa a 23-a din Liga 1 Betano cu duelul de la Ploiești, contra formației Sepsi Sfântu Gheorghe. Partida se va desfășura pe stadionul ”Ilie Oană” vineri, 2 februarie, de la ora 18,00.

Antrenorul nostru, Ionuț Popa, a preferat să nu se refere foarte mult la oponenții de vineri, pregătiți de Eugen Neagoe, un tehnician cu experiență în fotbalul românesc. La conferința de presă săptămână, ”principalul” polist și-a exprimat speranța că arena prahoveană va fi una cu noroc pentru ”alb-violeți”: ”Dacă echipa mea evoluează la măcar 70-80% din potențial, nu mă interesează foarte mult echipa adversă. Sepsi are un antrenor bun, un lot bun, au venit la ei mulți jucători în această pauză intercompetițională. Până acum, la Ploiești, nu prea am avut noroc, sper ca de această dată să ne bucurăm la final”. În toamnă, Poli a pierdut în prelungiri contra Voluntariului, apoi a făcut doar egal, 1-1, contra celor de la Juventus București, în meciuri jucate pe stadionul ploieștean.

Popa nu va putea conta la acest meci pe accidentații Cânu, Munteanu, Oprea și Haruț.

Până acum, Poli a disputat un singur meci contra covăsnenilor: a fost 0-0 în tur, în septembrie 2017, în duelul de la Timișoara. Atunci, ”alb-violeții” au jucat în alcătuirea: Curileac – Crețu, Melinte, Cânu (cpt.), Șeroni – Artean, Vașvari – Munteanu, Soljic (min. 46, Curjuric), Bîrnoi  (min. 65, Mailat) – Bianconi (min. 46, Ciucur)

Share Now

Related Post

blog-grid

Situația la zi

blog-grid

Comunicat 17.05.2021