”Să ieșim demni după acest meci!” / Concordia-Poli

Poli Timișoara mai are șanse doar teoretice de a salva. ”Alb-violeții” trebuie să învingă în ultima rundă, la Chiajna, iar FC Voluntari să piardă contra celor de la Juventus București. Adrian Neaga, antrenorul nostru, a declarat la conferința de presă premergătoare jocului că, indiferent de contextul etapei, își dorește ca poliștii să bifeze o victoria în ultimul joc al sezonului în Liga 1 Betano: ”M-aș bucura să ieșim cu fruntea sus după acest meci. Să ieșim demni, deoarece a fost un play-out destul de agitat, cu probleme de toate felurile. Știu că mă veți întreba dacă mai credem în salvareși așa cum am zis că în fotbal totul se poate schimba în orice minut, mai credem și în minuni. Mergem la Chiajna să ne jucăm șansa. Abordăm meciul la victorie, indiferent de rezultatul de la Juventus-Voluntari, eu sper să câștigăm cele trei puncte. Chiar dacă avem probleme foarte mari de efectiv, mergem încrezători că putem face un rezultat bun”

În  lotul care se va deplasa spre localitatea ilfoveană își vor face loc doi juniori, având în vedere că vor absenta Vașvari (suspendat) Ciucur și Țigănașu (declarați liberi de contract), Roman (învoit pentru a merge la un botez), iar Haruț, Străuț și Popovici sunt accidentați

Cosmin Bîrnoi a marcat în victoria, 1-0, din prima etapă a campionatului, chiar pe terenul Concordiei: ”Să mergem la Chiajna să câștigăm, să-i mulțumim lui Rică Neaga că a stat alături de noi în aceste săptămâni dificile, în condiții grele. Vrem să-l facem fericit cu cele trei puncte. Sper să marchez contra Chiajnei și în ultima etapă. Despre viitor, pot spune că mai am contract un an și dacă retrogradăm vrem să revenim anul viitor în prima ligă”

Programul etapei XIV din Liga 1 Betano

1 iunie, ora 20,45: Dinamo – Sepsi

2 iunie, ora 18,30: FC Botoșani – Gaz Metan Mediaș

2 iunie, ora 21,30: Juventus București – FC Voluntari

2 iunie, ora 21,30: Concordia Chiajna – Poli Timișoara

Clasament:

  1. Dinamo 53p. (29-10), 2. Botoșani 37p. (10-9), 3. Sepsi 33p. (21-14), 4. Mediaș 30p. (18-13), 5. Chiajna 30p. (13-16), 6. Voluntari 26p. (14-20), 7. Poli 24p. (9-16), 8. Juventus 16p. (7-23).
Share Now

Related Post