”Să nu devenim prea euforici!”

Poli Timișoara trece printr-o perioadă perfectă. ”Alb-violeții” au scos 10 puncte din ultimele 12 posibile și sâmbătă întâlnesc nou-promovata Sepsi Sf. Gheorghe. Poli este pe locul 6 cu 16 puncte și printr-o conjunctură favorabilă poate chiar încheia runda pe podium. Sepsi este pe locul 11, cu 9 puncte și în precedenta rundă a pierdut acasă, 0-3, cu FC Voluntari – este drept, covăsnenii au jucat de la 0-0 cu un om mai puțin pe teren.

Cu toate acestea, Ionuț Popa a avertizat că poliștii, deși gazde, vor avea un meci foarte dificil: ”Avem o perioadă foarte bună, dar trebuie să fim atenți. Am câștigat cu Dinamo și CFR, dar trebuie să fim atenți să nu devenim prea euforici! Personal, nu cred că suntem favoriți înaintea acestui meci. Sepsi are câțiva jucători foarte buni. Are un portar valoros, la fel sunt jucători cu experiență de primă ligă: Petre, Astafei, Oros sau Grecu. De aceea, se anunță un joc greu!”

Tehnicianul are probleme în alcătuirea lotului. Drăghici are umărul drept imobilizat, iar Țigănașu nu s-a refăcut încă: ”Mai stau cam 2-3 săptămâni”, a spus Popa despre cei doi. În schimb, vestea bună este că în lot revine Doman, accidentat în ultima lună.

Poli- Sepsi se joacă sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 18,00, în cadrul etapei a X-a din Liga 1 Betano.

Share Now

Related Post