”Să nu ne pierdem concentrarea!”

CSU Craiova – Poli Timișoara se joacă marți, 1 decembrie, de la ora 14,00, în etapa XX din Liga 1 Orange. Tehnicianul Florin Marin a prefațat jocul într-o conferință de presă, declarând că gazdele de mâine, în ciuda eșecului, 0-4 la Viitorul, din ultima rundă constituie o echipă o redutabilă, care se află pe o poziție ce îi dă speranțe pentru accederea în play-off: ”Va fi un meci dificil, Craiova este o echipă bună, are șanse la play-off. CSU Craiova vine după o înfrângere grea, în meciul de la Viitorul, având și jucători importanți care au absentat în respectiva partidă. Sunt convins că aceștia vor reintra la meciul cu noi și, de asemenea, se vor monta bine pentru joc cei de la CSU Craiova. Și asta nu numai datorită faptului că sunt pe o poziție prin care pot să spere la calificarea în play-off, dar și pentru că până în acest moment Craiova, exceptând partida cu Viitorul, a arătat foarte bine. Să ne amintim de meciul cu Dinamo de pe teren propriu, în care craiovenii s-au impus foarte clar. Sunt convins că își doresc foarte mult să câștige meciul cu noi”

Un jucător influent de la CSU Craiova va absenta, jurnaliștii întrebându-l pe Florin Marin cât contează faptul că Bawab nu va evolua marți: ”Bawab este un jucător important pentru ei, a avut evoluții foarte bune, în anumite meciuri a făcut diferența. Consider că este un avantaj pentru noi absența lui”. Totodată, ”principalul” nostru a remarcat ascensiunea lui Ivan: ”Ivan este un jucător de perspectivă, a fost convocat și la echipa națională. Este un jucător foarte periculos”

”Scutaru și Elek sunt incerți, iar Goga și Neagu sunt în programul de recuperare”, a spus Florin Marin în ce privește situația accidentaților, explicând care a fost ținta sa în ce privește pregătirea echipei, după duelul cu ASA (2-0): ”Nu este ușor, venim după un joc în care am depus efort mare, contra unei echipe puternice, care ne-a pus probleme. Principala mea preocupare a fost să-i recuperez pe jucători în primul rând din punct de vedere fizic și de asemenea să-i capacitez din punct de vedere mental pentru jocul de la Craiova. Ne gândim să scoatem maxim din fiecare joc, pregătim meciul în acest sens. Dar, bineînțeles, suntem mulțumiți să câștigăm și un punct. Important este să nu ne pierdem concentrarea, să ne păstrăm modestia, să jucăm cu încredere, dar să ne păstrăm concentrarea”

Share Now

Related Post