”Să obținem punct sau puncte”

Poli Timișoara are un bilanț slab contra actualei campioane, Astra Giurgiu. ”Alb-violeții” au scos doar un punct în cele patru dueluri cu Astra: s-a întâmplat în toamna lui 2015, când a fost 2-2 în orașul de pe malurile Dunării. În rest, giurgiuvenii au câștigat la Timișoara: de două ori cu 2-1, respectiv 3-1 (2013, respectiv 2015) și o dată, foarte clar, 5-1 acasă, în 2014.

Echipa noastră merge însă încrezătoare pentru meciul de sâmbătă, chiar dacă sunt destule incertitudini în lot. Tehnicianul Ionuț Popa a explicat situația poliștilor, la obișnuita întâlnire pre-meci cu mass-media: ”Suntem într-o situație mai complicată pentru că avem mai multe jocuri în această perioadă. După jocul cu Viitorul din Cupa Ligii ne deplasăm acum la Giurgiu, pentru ca apoi să avem două jocuri acasă, cu Botoșani (joia viitoare) și cu CSU Craiova (luni, 22 august). Trebuie să fim foarte atenți și să administrăm bine această perioadă. Având mai multe meciuri în interval scurt, jucătorii pot acumula oboseală și lotul nostru nu este atât de mare încât să putem face multe schimbări”.

Despre duelul cu Astra, Popa a spus că ”indiferent de locul de disputare a partidei, noi avem obiectivul de a îndrăzni și de a dori un rezultat bun. Încercăm să obținem punct sau puncte, depinde de jocul pe care-l face adversarul și de prestația noastră. Ne dorim să creștem de la joc la joc”

Poli are suficiente incertitudini: Cânu așteaptă verdictul medicilor, el lipsind și cu Viitorul din motive fizice, iar tânărul Sorescu este și el accidentat. Drăghici este mai departe indisponibil, dar este posibilă apariția lui Străuț în jocul de sâmbătă, 13 august, ora 21,00.

Share Now

Related Post