”Salvarea este un obiectiv realizabil!”

Noul antrenor principal al echipei noastre, Petre Grigoraș, a fost prezentat oficial astăzi, fiind în fața presei alături de președintele Consiliului Director, Ioan Miculaș: ”Este un moment delicat, o perioadă grea pentru Poli, dar am venit aici să încercăm împreună să salvăm echipa de la retrogradare. Din punctul meu de vedere, este un obiectiv realizabil. Cred eu, cu multă seriozitate și cu puțină șansă putem să ne reîntâlnim și la anul din postură de echipă de Liga 1”, au fost primele cuvinte ale tehnicianului ”alb-violet”.

Petre Grigoraș cunoaște mai mulți dintre poliști, avându-i sub comandă pe câțiva dintre jucătorii exponențiali din actualul efectiv: ”Am mai lucrat cu unii dintre jucători, de pildă Zicu, Elek, Dan Popescu, Melinte, mai cunoșteam dintre ei din postură de adversar. Sunt convins că grupul va dori din tot sufletul să câștige cu Petrolul, pentru că nu va fi deloc un  meci ușor. Ploieștenii după un egal la Cluj și își doresc mult să câștige la Timișoara pentru a reveni în cărți pentru salvarea de la retrogradare. Sper să fim noi cei câștigători”.

La jocul de marți, Poli nu va putea conta pe căpitanul Scutaru, care acuză probleme musculare: ”Pentru noi o victorie ar însemna o gură de oxigen, ar însemna un imbold moral pentru ieșirea din această criză. Nu e timp de lacrimi și lamentări. Avem nevoie de victorie ca de aer”, a mai spus Grigoraș.

Share Now

Related Post