Șase transferuri confirmate

Astăzi, 21 iunie, la hotelul ”NH” din Timișoara a avut loc prima conferință de presă dedicată noului sezon de campionat. Au fost prezentați jucătorii nou veniți la Poli, cu excepția lui Alex Muntean și Gabriel Vașvari, care se vor alătura lotului în următoarele zile și nu au putut fi prezenți la întâlnirea cu jurnaliștii. Practic, s-a oficializat semnarea contractelor cu următorii fotbaliști:

Valentin Crețu (fundaș dreapta) – născut pe 2 ianuarie 1989 la Buzău. A evoluat în sezonul trecut la Gaz Metan Mediaș. De-a lungul carierei a mai jucat la Gloria Buzău, Concordia Chiajna, Rapid București, Stara Zagora (Bulgaria), Săgeata Năvodari, Energie Cottbus. A semnat pe un an, cu drept de prelungire.

Cristian Melinte (fundaș central) – născut pe 9 mai 1988 la Timișoara. Revine la ACS Poli după un an, el evoluând în stagiunea 2016-17 la Concordia Chiajna. A mai fost legitimat la Fortuna Covaci, UTA, Dinamo, Palermo, Piacenza, Petrolul Ploiești, Astra Ploiești, CSMS  Iași. A semnat un contract valabil pe două sezoane.

Ștefan Covalschi (fundaș stânga) – născut pe 23 mai 1995, la Moreni. A jucat la CS Afumați în campionatul trecut, fiind format de FC Olt. Contractul a fost semnat pe o durată de trei ani.

Alexandru Țigănașu (fundaș stânga) – născut pe 12 iunie 1990, la Săveni. Și-a încheiat angajamentul cu Poli Iași, semnând cu clubul nostru pe două sezoane. A mai evoluat la Astra Giurgiu și FC Botoșani.

 Alex Munteanu (mijlocaș dreapta) – născut pe 31 octombrie 1987 la Mediaș, a semnat cu Poli Timișoara un contract valabil pe o stagiune. Munteanu a evoluat în ultimele opt sezoane la Gaz Metan Mediaș, formație cu care și-a încheiat recent angajamentul.

Gabriel Vaşvari (mijlocaş central) – născut pe 13 noiembrie 1986, la Zalău, legitimat din 2010 la FC Botoşani, a semnat cu Poli Timişoara un contract valabil pe doi ani.

foto: Constantin Duma

Share Now

Related Post