Snagov – Poli: ”Se poate întâmpla orice în Liga 2”

Poli Timișoara este pe ultimul loc, după 25 de etape, cu 14 puncte, dar nu cedează lupta pentru rămânerea în eșalonul secund și speră să scoată un rezultat pozitiv contra primei clasate, Sportul Snagov. Sub comanda lui Valeriu Răchită, ”alb-violeții” au scos patru puncte în cele patru etape jucate în 2019.

Antrenorul nostru a prefațat duelul ce se va desfășura duminică, 24 martie, de la ora 13:00, pe terenul din Ghermănești: ”Vom încerca să scoatem un rezultat bun. Îi ştiu perfect pe cei de la Snagov. Constituie un grup bun, un grup unit, un ax central foarte puternic. Le ştiu şi slăbiciunile! Sper ca jucătorii mei să înțeleagă asta când vom pregăti partida. Este un meci puţin atipic, pentru că întâlnesc o echipă la care am fost până în iarnă. Mă uit cu jind la ei că sunt pe primul loc, iar noi, din nefericire, suntem pe ultima poziție. Este rodul muncii și seriozității de care dau dovadă şi de asemenea, e rezultatul grupului unit pe care îl au în vestiar. Dar, va fi un meci de 90 de minute, am văzut partida lor cu Brăila, când au câștigat cu 1-0. Se poate întâmpla orice în Liga 2”, a spus cel care în tur a  lucrat la Sportul Snagov.

1-2 la Timișoara

În tur, Sportul a câștigat la Timișoara cu 1-0, după ce echipa noastră a condus la pauză cu 1-0. Atunci, cele două echipe au fost pregătite de Ștefan Nanu, respectiv Laszlo Balint. Snagovenii au câștigat toate cele patru meciuri susținute în 2019.

De la noi va lipsi Golda (suspendat), iar Manolache este convocat la naționala Under 19 a României.

Share Now

Related Post