”Sper că am învățat din erori!”

Duminică, 11 martie, de la ora 18,00, Poli debutează în sezonul de play-out contra celor de la FC Voluntari. Tehnicianul Leo Grozavu a prefațat duelul în obișnuita conferință de presă: ”Au trecut mai bine de trei săptămâni de când am venit la echipă. Am încercat să ne cunoaștem reciproc cât mai bine. Sigur că la finalul săptămânii începe sezonul de play-out, care este un alt campionat. Trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere ca și din vară Timișoara să poată activa pe scena primei ligi. Va fi o partidă dificilă, ca toate celelalte. La debutul meu la Timișoara am pierdut contra Voluntariului și nu aș vrea să îmi mai aduc aminte. Mai mult decât că am pierdut, se poate spune că am făcut cadou acea victorie Voluntariului pentru că au fost foarte multe greșeli individuale și probabil din acest motiv rezultatul final nu ne-a fost favorabil. Sper că am învățat din acele erori, să fim abili în evitarea greșelilor și să scoatem maximum din acest meci”.

Grozavu a fost întrebat despre delegarea arbitrilor din capitală la meciurile în care sunt implicate formații din București și Ilfov: ”Din experiențele trecute, pot spune că am jucat pe terenurile echipelor din București sau din Ilfov și în multe cazuri am avut arbitri din București. În plus, de fiecare dată văd că afinitatea față de echipele din București este crescută. Am suferit de fiecare dată, sper să nu mai fie cazul acum. Va fi o luptă strânsă între toate competitoarele din play-out. Nimeni nu se poate considera dinainte salvat de emoții, fiecare detaliu va conta. Sper că arbitrajul va fi imparțial. Am încredere în competitivitatea arbitrilor, sper ca și Comisia Centrală de Arbitri să fie mai atentă la delegări. Atunci când o echipă din București evoluează contra uneia din provincie  nu cred că este oportun să delegi un arbitru din capitală. Din acest punct de vedere sper să avem înțelegerea necesară, iar cel mai bun să câștige pe teren, nu în urma unei greșeli de arbitraj”

Cânu și Munteanu, mai vechi indisponibili, sunt mai departe incerți.

”Să începem cu bine play-out-ul!”

Mijlocașul Andrei Enescu a vorbit și el în fața presei despre duelul de duminică.

Jocul cu Voluntari: ”Este un meci foarte greu, ne dorim să începem bine play-out-ul. Sperăm să obținem trei puncte. Dacă nu se poate, este bun și un egal. Cum am spus, este foarte important să începem bine sezonul de play-out, să facem meciuri bune, ca să nu avem emoții pe viitor”

Pauza: ”Ne-a prins bine perioada de întrerupere, am acumulat foarte mult în aceste zile, am avut o perioadă destul de grea, mai ales că am avut aproape zilnic două antrenamente.  Dar ne-a prins bine, vrem să fim în forma maximă la meciul de duminică”

Adversarul: ”Trebuie să fim atenți la toate capitolele, orice neatenție ne poate costa. FC Voluntari este o echipă experimentată, cu jucători buni. Trebuie să ne concentrăm tot meciul, să scoatem maximum din orice ocazie. Trebuie să fim atenți la toată echipa lor. Benzar și Ivanovici au jucat bine, dar noi trebuie să ne facem jocul nostru, să nu mai comitem aceleași greșeli din ultimul meci”

Play-out: ”Acum, orice punct este important. Dacă ai două victorii, ești deja sus. La două înfrângeri, ești în zona retrogradării. Deci, trebuie să fim extrem de atenți.”

foto: Digisport

Share Now

Related Post