”Sper ca băieții să facă un joc bun!”

Poli Timișoara se pregătește de un nou duel cu campioana la zi, Viitorul Constanța. În ultimul an calendaristic, ”alb-violeții” au reușit pe teren propriu rezultate pozitive contra echipei lui Gheorghe Hagi: 2-1, 1-0, 0-0 în toate competițiile oficiale. În schimb, ultimele două vizite la Ovidiu au adus rezultate de care poliștii nu vor să se amintească: 0-4 (2015), respectiv 0-5 (2017). Terenul pe care acum joacă Viitorul nu pare deocamdată norocos, mai ales că unica victorie externă contra dobrogenilor, 2-1 în 2014, a fost pe stadionul de la Chiajna, acolo unde evoluat atunci elevii lui Hagi.

Prin vocea lui Ionuț Popa, poliștii s-au arătat încrezători înainte de duelul de sâmbătă, 25 noiembrie, ora 18,00, cu Viitorul. Constănțenii nu vor putea conta pe suspendații Țucudean și Țâru, dar și Poli îi are pe lista de indisponibili pe Crețu, Șeroni și Țigănașu. Popa a avertizat asupra dificultății meciului: ””Am văzut jocul lor cu Voluntari și așa cum a zis Claudiu Niculescu, Viitorul pare să aibă o formă foarte bună. Am văzut jocul și mi-a plăcut. Se vede că e campioana României. Ne așteaptă un meci greu acolo. Chiar dacă au doi suspendați, au la dispoziție un lot valoros, mare, care le permite să-și formeze o echipă foarte bună. Sper ca băieții să facă un joc bun. Avem nevoie de puncte. Vrem să demonstrăm că suntem aproape de o echipă care e campioana”.
Ambele echipe trec printr-o perioadă favorabilă: Poli are patru meciuri oficiale la rând fără eșec. Viitorul are un palmares recent și mai bun: de șapte partide oficiale nu a mai pierdut. Mai mult,  ultimul joc de Liga 1 Betano în care au primit gol elevii lui Hagi s-a consemnat pe 30 septembrie: 5-2 cu Poli Iași!

Share Now

Related Post