Steaua-Poli / ”Va fi un meci greu pentru ambele echipe!”

Steaua București și Poli Timișoara se vor duela din nou după exact o lună, de data aceasta confruntarea având loc în cadrul sferturilor de finală ale Cupei Ligii AdePlast. Antrenorul principal Florin Marin a vorbit despre meciul de joi seara în conferința de presă premergătoare partidei, fiind întrebat dacă victoria din septembrie, 1-0 la Timișoara, constituie un avantaj pentru ”alb-violeți”: ”Este un avantaj moral faptul că am învins în disputa din campionat, dar cred că Steaua pornește cu prima șansă. Este echipa campioană, cu jucători de calitate. De când am câștigat contra lor nu au mai pierdut, au un moral bun, evoluează pe teren propriu și este un meci cu miză deosebită pentru ambele formații. Se joacă la calificare, iar astfel de partide sunt diferite față de cele din campionat. Va fi un meci greu, pentru ambele echipe. Au jucători buni în toate compartimentele. De la mijloc în sus au jucători care pot să facă diferența”.

Tehnicianul nostru s-a arătat mulțumit de stadiul în care se află elevii săi: ”Jucătorii au răspuns bine la solicitări în această perioadă, am avut un meci de pregătire în Serbia. Partida amicală cu Rad și-a atins scopul, a fost utilă. Rad a fost un adversar bine organizat, agresiv și care ne-a pus destule probleme. În acest moment, echipa noastră arată bine!”

 

Florin Marin a anunțat și probleme medicale din efectivul polist: ”Luchin, Zicu și Poparadu sunt absenți, în rest toți jucătorii sunt valizi. Problema lui Luchin este cea apărută la meciul cu Iași, a avut probleme la cartilagii, a suferit o ușoară fisură. În acest moment, este intrat în program aproape normal, dar nu este 100% pentru jocul cu Steaua”.

Despre Steaua: ”Orice echipă are puncte forte, respectiv puncte slabe. Este normal, nu există formație care să nu fie vulnerabilă în anumite poziții”

Despre presiunea unui meci pe ”Național Arena”: ”Am în lot jucători cu experiență, sunt fotbaliști care au la activ trofee câștigate. Eu sunt convins că nu vor fi probleme din acest punct de vedere”

Share Now

Related Post

blog-grid

Comunicat 13.09.2021

blog-grid

Comunicat