Astăzi, 12 ianuarie, s-a desfășurat a doua zi de teste medicale, la Policlinica Sportivă din Timișoara.  Un prim lot de jucători a efectuat testele de inter-sezon în cursul zilei de luni, astăzi fiind evaluați Zicu, Belu, Bărbuț, Hernandez, Llorente sau Ovidiu Popescu.

A fost cooptat în efectivul care se pregătește în această perioadă și tânărul portar Daniel Rusu (foto).  El face parte din centrul nostru de copii și juniori și s-a mai antrenat ce echipa de seniori și în 2015.

”În circa o lună și jumătate sunt apt de joc!”

 

Pedro Henrique de Santana Almeida a revenit luni în România. Atacantul brazilian s-a accidentat grav în cantonamentul din vara lui 2015, fiind operat la ligamentele genunchiul drept. În ultimele luni, Pedro a efectuat un program de recuperare acasă, în Brazilia. Cel care a fost golgeterul nostru în sezonul 2014-2015 al Ligii II, cu 11 reușite a spus că se simte tot mai bine: ”Abia aștept să joc! Mă bucur că am revenit la Timișoara și mă antrenez cu colegii mei. Treptat, voi intra în ritmul normal. În circa o lună și jumătate voi putea fi apt 100% pentru a evolua în meciuri oficiale”.

Share Now

Related Post