”Sunt convins că jucătorii sunt pregătiți bine pentru meci”

Duminică, 14 februarie, de la ora 16,30, Poli Timișoara va disputa primul meci oficial în 2016, evoluând pe teren propriu contra echipei FC Voluntari,  în cadrul etapei a 24-a din sezonul regular. Practic, ”alb-violeții” vor evolua până la play-off contra a trei echipe aflate acum în zona-play-out, după jocul de mâine urmând dueluri cu CSMS Iași și Petrolul Ploiești.

Antrenorul Florin Marin nu va conta mâine pe suspendatul Javi Hernandez, dar nici pe atacanții Goga (accidentat din decembrie) și Elek, ultimul suferind o leziune la brațul drept. Aceștia se alătură listei de absenți care îl conține pe Pedro Henrique, încă neaflat la parametrii maximi din punct de vedere fizic.

”Este un joc foarte important pentru ambele echipe. Este un joc direct, având în vedere că sunt cu noi în luptă pentru evitarea retrogradării. Cei din Voluntari s-au întărit la toate nivelurile, i-au adus pe Dumitru Dragomir și Adalbert Kassai în conducere, oameni cu experiență care sunt convins că-i vor ajuta. La nivel de lot, au adus în toate compartimentele jucători care unii dintre ei au demonstrat calitate, așa cum e cazul lui Achim, cel care a fost al doilea pasator din prima ligă și a avut o evoluție bună la Viitorul. Mai sunt și ceilalți, cum ar fi fundașul dreapta Filipov, ar fi Țâru, Moke, adus de la Rapid, Enceanu, Ștefănescu, Tudorie, sunt jucători care sunt convins că-i vor ajuta”, a spus antrenorul principal.

Tehnicianul polist are încredere în echipă: ”Jucătorii s-au pregătit bine, au fost  concentrați la antrenamente, au avut intensitate, sunt bine motivați. Sunt convins că sunt pregătiți bine pentru acest joc, deși ne confruntăm cu probleme la nivel de lot”.

De asemenea, Florin Marin a reiterat importanța jocului de duminică:”Trebuie să luăm fiecare joc în parte, în acest moment cel mai important și dificil e cel de mâine cu Voluntari, dar și cele cu Iași și Petrolul sunt grele. Toate disputele sunt dificile, dar cel mai important acum este duelul cu Voluntari”.

”Sunt alături de dl. Florin Marin. Nu am avut și nu avem probleme de vreun fel. Că avem uneori idei diferite, asta se poate întâmpla oriunde. Încercăm să colaborăm cât mai bine în condițiile date și să ne atingem obiectivul” (Daniel Stanciu, manager sportiv)

Share Now

Related Post