”Sunt mulțumit de atitudinea arătată la antrenamente!”

Noul nostru antrenor principal, Ștefan Nanu, a fost prezentat oficial în fața presei, cu două zile înainte de duelul cu UTA, din etapa a 5-a a Ligii 2 Casa Pariurilor. Tehnicianul s-a arătat extrem de mulțumit de modul în care au reacționat jucătorii poliști la primele sesiune de pregătire: ”Mă bucur că am ajuns la un club ca și Poli Timișoara, un nume respectat în Banat. Sunt un om răbdător, îmi plac provocările. După câteva antrenamente, pot să spun că sunt mulțumit de atitudinea pe care au arătat-o jucătorii. Le-am transmis complimente pentru felul în care s-au antrenat. Sunt adeptul promovării tinerilor jucători. În 2005, am lucrat la Poiana Câmpina și am avut un lot cu foarte mulți tineri. Am terminat atunci pe locul 6 și pot spune că am avut parte de un lot mai slab valoric decât acesta”

Nanu consideră că meciul cu UTA poate fi câștigat prin muncă și disciplină: ”Trebuie să fim conștienți că nu ne putem lupta pentru promovare, că trebuie să facem o echipă competitivă, să ne menținem în Liga a doua. Le-am spus jucătorilor că fără muncă, disciplină și un plan tactic nu vom reuși să facem nimic. Sunt foarte receptivi.  Sâmbătă, vom întâlni UTA, o formație care are ca obiectiv promovarea, are un antrenor experimentat care cunoaște bucătăria internă a clubului nostru.Am însă încredere că putem câștiga acest derby”.

Din păcate, Cristian Melinte nu poate fi folosit, din cauza unei accidentări. În schimb, a revenit tânărul mijlocaș David Pop.

Reamintim că Poli-UTA se joacă sâmbătă, 1 septembrie, ora 13,30.

foto: Cornel Biholari (pressalert.ro)

Share Now

Related Post

blog-grid

Situația la zi

blog-grid

Comunicat 17.05.2021