Supercupa #jucămdeacasă şi pentru Fundaţia pentru Voi

Astăzi a avut loc extragerea grupelor pentru Supercupa #jucămdeacasă, organizată de Federaţia Română de Fotbal Virtual.

Echipa condusă de Cristian Gheorghiu va participa la turneu în numele clubului nostru, și face parte din grupa cu Corvinul Hunedoara (Melox), Farul Constanța și Politehnica Iași.

Competiția debutează mâine, 21 aprilie, iar faza grupelor se încheie pe 29 aprilie. Optimile au loc pe 2 și 3 mai, sferturile pe 5 și 6 mai, semifinalele pe 9 mai, iar finala se va disputa pe 10 mai. Meciurile vor începe de la 23:00, 23:30, 00:00 și 00:30, iar cele mai importante patru meciuri din fiecare zi de vor fi transmise în direct pe PRO X. Turneul poate fi vizionat gratuit, inclusiv pe canalul de YouTube al echipei noastre de eSports. Pentru toate detaliile urmăriți pagina de Facebook dedicată – facebook.com/PoliTMeSports.

Organizatorii recomandă fiecărui club să adune donaţii din partea suporterilor, pentru a le folosi fie să acopere cheltuielile proprii, fie redirecţionate către spitale sau ONG-uri.

Noi vă rugăm să faceţi o contribuţie către Fundaţia pentru Voi, care se străduiesc din răsputeri să mențină în funcțiune cele 6 locuințe protejate, care sunt acasă pentru 27 de persoane cu dizabilități intelectuale. În această perioadă, banii disponibili la persoanele fizice și companii au fost mobilizați către spitalele publice, pentru echipamente de protecție și ventilatoare, iar încasările ONG-urilor au scăzut și cu până la 90%. Mai multe despre situație puteți citi aici. Și pentru donații, oricând, puteți accesa pentruvoi.ro/doneaza.

ptvoi

Anul trecut am disputat Meciul Prieteniei alături de câţiva dintre beneficiarii fundaţiei, iar doi dintre jucătorii care au fost prezenţi la eveniment şi-au adus aminte de ce a însemnat pentru ei această experienţă.

Bogdan Turdean: “Mă bucur nespus de mult că am avut ocazia să joc alături de acești oameni minunați. M-a afectat faptul că ei nu pot fi ca noi, dar s-au adaptat foarte bine meciului. Am fost onorat că am putut ajuta și cred că putem oricând învăţa ceva de la oameni pe care îi întâlnim pentru prima oară. O să răspund mereu pozitiv la genul acesta de evenimente”.

Sebastian Foca: “Din păcate nu am putut participa activ, fiind accidentat în acea perioadă. Am reţinut însă bucuria pe care a adus-o simplul fapt că am luat parte la un meci de fotbal, alături de colegii mei Mi-am dat seama cât sunt de norocos fiindcă sunt sănătos, şi cât de nerecunoscător sunt în acelaşi timp. Fericirea o găsim întotdeauna în lucruri simple, doar că nu realizăm pe moment”.

Share Now

Related Post