Suspendarea competiţiilor fotbalistice

Federaţia Română de Fotbal a anunţat în cursul acestei zile suspendarea tuturor competiţiilor fotbalistice din România, având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul COVID-19. Suspendarea este în vigoare până la data de 31 martie, 2020, iar în funcție de evoluția situației la nivel național prezenta hotărâre poate suporta modificări.

Astfel, cu efect imediat, clubul nostru nu va mai disputa partida programată sâmbătă, 14 martie, la Filiaşi. Urmărim îndeaproape informările care vin atât din partea FRF, cât şi dinspre Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, ca să luam toate măsurile necesare pentru a proteja atât toţi suporterii alb-violeţi, cât şi jucătorii, staff-ul şi toţi angajaţii clubului nostru.

Vă rugăm să urmăriţi pe cât se poate recomandările de conduită socială expuse de către Ministerul Afacerilor Interne, pentru a preveni răspândirea COVID-19 şi a-i proteja pe toţi cei cu care intraţi în contact. Vă vom ţine la curent cu orice informări privind continuarea activităţii sportive.

Share Now

Related Post