Toate trec. Poli rămâne!

”Sâmbătă, va începe un nou sezon, unul foarte important pentru viitorul clubului nostru și, implicit, pentru viitorul, pe termen mediu și lung, al fotbalului timișorean. Ne aflăm în fața unei provocări imense – începem lupta pentru revenirea în prima ligă.

Din 2012 încoace, Poli a reușit două promovări, dar de fiecare dată în condiții financiare mai mult decât stabile. Din 2015 încoace, ne confruntăm cu o situație mai mult decât delicată, finanțarea clubului suferind, se știe bine, din motive independente de noi. Va fi infinit mai greu, Liga 2 este mai puternică decât în stagiunile anterioare!

Cu toate acestea, am foarte mare încredere în echipă, tehnicieni și staff-ul administrativ cu care lucrez! Ultima săptămână a fost una extrem de grea – am fost nevoiți să ne pregătim în condiții dificile, din ambiția unor persoane de care nimeni nu-și va mai aminti în următorii ani.  Toți cei implicați în viața clubului și a formației au reacționat profesionist, arătând unitate și devotament față de Poli. Asta m-a îndemnat, alături de suporterii care ne-au transmis susținere și forță, să lupt în continuare pentru ca acest club să revină în top.

Toate problemele se vor rezolva, treptat. Greu, dar se vor rezolva! Le transmit jucătorilor și antrenorilor actuali că voi întreprinde tot ce depinde de mine să rezolvăm problemele clubului și să mergem mai departe, în acest context delicat pentru Poli. Îi îndemn să fie mai departe profesioniști, să se concentreze doar pe antrenamente și joc. Rezultatele bune vor veni sigur, alături de ele urmând, natural și organic, să apară și susținerea financiară.

Deși știm și se poate observa că foarte multă lume este împotriva noastră și se chinuie să creeze o imagine deplorabilă asupra clubului, din motive numai de ei știute, îi aștept pe suporteri să vină alături de noi. Nu pentru mine sau pentru colegii mei, ci pentru jucători, pentru Ionel Ganea și pentru toți cei care muncesc cu onestitate și pasiune pentru Poli Timișoara.

Toate trec. Poli rămâne!”

 

Radu Birlică, președinte Poli Timișoara

 

Share Now

Related Post