”Trebuie să demonstrăm că avem potențial!”

Tehnicianul nostru Florin Marin a vorbit astăzi, la conferința de presă săptămânală a staff-ului tehnic despre duelul de luni cu Steaua, din etapa a 23-a a Ligii 1 Orange: ”Steaua arată foarte bine din punct de vedere fizic. Preparatorul fizic probabil că are metode și mijloace de pregătire miraculoase, deoarece, într-un timp foarte scurt  a reușit să aducă echipa la un potențial fizic foarte bun. Când spun asta, iau în calcul și faptul că s-au jucat până acum 26 de meciuri și echipa arată foarte bine din acest punct de vedere. Dovada este că în cele trei jocuri (Craiova, respectiv Viitorul), echipa a arătat bine”.

Poli Timișoara a câștigat în tur cu 1-0, antrenorul fiind întrebat dacă victoria din toamnă poate fi un avantaj moral pentru ”alb-violeți: ”Poate fi un ascendent moral, dar lucrurile stau altfel acum. La Steaua s-a schimbat antrenorul, acolo se traversează o perioadă foarte bună, steliștii au un moral foarte bun. Nu au primit gol, au revenit jucătorii care au fost accidentați. Reghecampf le-a dat încredere unora care nu erau folosiți de Rădoi, aceștia au răspuns foarte bine. Ne așteaptă o partidă foarte dificilă!”

Florin Marin și-a exprimat speranța că jucătorii vor trece peste șocul eliminării injuste din Cupa României: ”Nu este ușor să pregătești următorul meci după eliminarea din Cupa României. Sper ca până la ora jocului să depășim acest moment. Nu e ușor, e un moment greu, dar trebuie să demonstrăm că avem potențial și echipa are posibilitatea să scoată un rezultat pozitiv!”

 

În fine, ”principalul” polist a spus că un rezultat pozitiv ar fi un cadou perfect înainte de sărbători: ”Ar fi un cadou foarte frumos, ne dorim foarte mult acest lucru. Punctele sunt importante, atât pentru noi, cât și pentru ei!”

Share Now

Related Post