”Trebuie să învingem și dacă jucăm pe bitum!”

Sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 11:00, Poli Timișoara dispută ultimul meci din 2018, pe terenul celor de la Dacia-Unirea Brăila. Va fi un meci extrem de important, în condițiile în care oponentele de sâmbătă sunt vecine de clasament și țintesc apropierea de locurile salvatoare. Brăilenii sunt pe ultimul loc, 20, cu 9 puncte, iar echipa noastră este pe poziția a 19-a, cu 10 puncte.

Ținând cont de distanța lungă, delegația ”alb-violetă” a plecat de astăzi în deplasare, pentru a avea timp suficient de odihnă.

Antrenorul secund Călin Cojocaru a prefațat duelul ce contează pentru etapa a 21-a din Liga 2 Casa Pariurilor: ”Ne așteaptă un meci dificil. Vrem să câștigăm partida, mai ales că avem un parcurs bun în ultima perioadă. Echipa este conectată deja la miza jocului. Vrem să demonstrăm că ultimele etape nu au fost întâmplătoare prin prisma rezultatelor și a prestațiilor. Am încredere totală că băieții pot scoate un scor pozitiv în disputa de la Brăila”.

Poli vine după o victorie și două egaluri, dar și după două jocuri în care nu a încasat gol: ”Este un lucru pozitiv, aceste realizări arată o creștere clară în joc. Acum, mergem la Brăila să demonstrăm încă o dată că încet devenim o echipă în adevăratul sens al cuvântului”.

Cojocaru a explicat care este situația în lot: ”Nu îl vom putea folosi pe Motreanu, care este suspendat. În rest, nu avem probleme medicale. Nu l-am convocat pe Keita nici la acest meci, deoarece nu îmi place atitudinea manifestată de el la pregătiri”.

Brăilenii au declarat că pentru ei va fi meciul anului. Terenul este unul modest, dar Cojocaru nu consideră că acest lucru trebuie să fie un impediment: ”Știm că ne așteaptă un teren dificil, dar nu trebuie să ne gândim la asta. În fond, și ei vor evolua pe aceeași suprafață de joc. Trebuie să învingem și dacă jucăm pe bitum! Am încredere că băieții vor evolua bine și că vom încheia anul cu un nou rezultat pozitiv”.

În tur, a fost 2-2 în meciul disputat pe stadionul ”Dan Păltinișanu”.

Share Now

Related Post