”Un joc capital pentru noi”

Poli Timișoara va evolua în devans, în deplasare, cu Concordia Chiajna, meciul contând pentru etapa a 11-a a Ligii 1 Orange (play-out) jucându-se miercuri, 10 mai, de la ora 17,30. Partida este una extrem de importantă în lupta pentru salvare. Poli ocupă prima poziție ce asigură salvarea directă, cu 22 de puncte, în vreme ce Concordia Chiajna este la cota 20 în play-out, pe locul de baraj.

Din păcate și în acest meci antrenorul Ionuț Popa are o listă importantă de indisponibilități. Cânu este suspendat, în timp ce Străuț, Scutaru și Doman sunt absenți din motive medicale. Incertitudinea există în privința lui Croitoru și Poparadu, cei doi mijlocași urmând totuși să facă deplasarea. ”Nu putem vorbi de lucruri plăcute, înfrângerea, cred eu, nemeritată de la Voluntari ne-a creat o stare de îngrijorare. Ne așteaptă un alt meci, aproape decisiv zic eu, contra celor de la Chiajna. Va fi un joc capital. Echipa care va câștiga este aproape salvată de la retrogradare”, a spus tehnicianul polist, la conferința de presă premergătoare meciului de miercuri.

Poli are un bilanț excelent contra Concordiei, în acest sezon. În sferturile de finală ale Cupei Ligii, Poli a câștigat la Timișoara cu 2-1, apoi în sezonul regulat a fost Concordia – Poli 0-2, respectiv Poli – Concordia 1-1. În etapa a 4-a din play-out, la Timișoara s-a înregistrat un scor alb, 0-0.

Share Now

Related Post