Urmează CFR-Poli / Avancronică

Poli Timișoara va evolua în etapa IX din play-out, în deplasare, contra celor de la CFR Cluj. Duelul va avea loc sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 19,30. ”Alb-violeții” au nevoie stringentă de un rezultat pozitiv: în acest moment, Poli ocupă locul 7 în play-out, la trei puncte de Voluntari, echipă care actualmente se află pe poziția a 6-a, care duce la barajul de rămânere în Liga 1 Orange.

Poliștii au un bilanț negativ în acest sezon contra clujenilor: în sezonul regulat, ardelenii au câștigat cu 1-0 pe teren propriu, în runda secundă, apoi s-au impus la Timișoara cu 2-1. În etapa a doua din play-out, a fost Poli – CFR 2-2, ”alb-vișiniii” egalând în minutele de prelungiri, deși au evoluat peste jumătate de oră cu un om mai puțin.

Din lotul nostru care se va deplasa la Cluj vor absenta sigur Belu, Ovidiu Popescu și Pedro Henrique, accidentați. Totodată, este incertă prezența în efectiv a lui Llorente și Nimely, care acuză probleme medicale. În schimb, absenți runda precedentă, Goga și Melinte revin în primii 18.

Share Now

Related Post