”Va fi unul dintre cele mai importante meciuri pentru noi”

Adrian Neaga a vorbit astăzi, la tradiționala conferință de presă a staff-ului tehnic, despre partida de vineri, cu Juventus București: ”Va fi un meci foarte important pentru noi. Practic, excluzându-i pe suspendații Șeroni și Melinte, avem tot lotul la dispoziție. Sper ca jucătorii care îi vor înlocui pe cei doi să se ridice la nivelul și miza acestei confruntări. Nu este un meci hotărâtor, fiindcă vor mai fi apoi încă cinci etape, dar este unul dintre cele mai importante jocuri din această perioadă. Dacă vom învinge, vom avea șanse mari să ne salvăm de la retrogradare. Băieții sunt conștienți de importanța meciului și sper să reușim un meci bun”, a spus tehnicianul.

Antrenorul nu s-a decis încă dacă va utiliza o formulă cu trei fundași sau va rămâne la o linie de patru apărători: ”Am vorbit cu dl. profesor Șunda, cu colegul Benga și, având în vedere că mai sunt două zile până la meci ne vom mai gândi ce așezare vom adopta. Dar, dincolo de toate, trebuie să ne impunem, indiferent că vom evolua cu trei sau patru fundași”.

Singura incertitudine este cea privitoare la situația medicală a lui Artean: ”Bebe are glezna umflată, el e singurul jucător cu probleme după meciul cu Voluntari. Ieri a făcut doar prima parte a antrenamentului. Dar, așa cum îl știu, Artean este ca un gladiator și ar intra în teren și cu glezna umflată”

Poli-Juventus București contează pentru runda a 9-a din play-out și va avea loc vineri, 11 mai, de la ora 17,00.

”Mă bucur că am avut realizări în ultimele două meciuri, dar dincolo de reușitele personale este important ca echipa să câștige. Dacă nu vom bate vineri, situația s-ar complica foarte tare pentru noi, cele din față având posibilitatea să se distanțeze. Dar  noi suntem foarte motivați și montați și sperăm că vom lua cele trei puncte” (Octavian Drăghici)

Share Now

Related Post