Valeriu Răchită: ”Gândul nostru este de a câștiga acest meci!”

Etapa a 23-a  a Ligii a 2-a ne găsește jucând tot acasă. Poli Timișoara primește sâmbătă, 2 martie, vizita celor de la Luceafărul Oradea. Partida se va desfășura pe micuța arenă ”Electrica”, de la ora 11:00. Formația noastră vine după o victorie în primul meci oficial din 2019 și este pregătită să mențină șirul rezultatelor pozitive. 

Cele trei puncte obținute cu Ripensia UVT le-a redat încrederea jucătorilor.  Antrenorul nostru se gândește la o nouă victorie.

”După prima etapă, peste care am trecut cu brio, urmează un alt meci extrem de important acasă cu Luceafărul Oradea, echipă ce este în a doua jumătate a clasamentului. Gândul nostru este numai de a câștiga acest meci și a obține cele trei puncte. Așteptăm suporterii în număr cât mai mare la stadion pentru că avem nevoie de ajutorul lor”.  – Valeriu Răchită

Tehnicianul  a analizat bine adversarul de sâmbătă. Luceafărul vine după un semi-eșec în prima etapă și își va dori să recupereze punctele pierdute.

”O echipă schimbată față de turul campionatului. Au adus jucători de valoare, i-am disecat să spun așa. Au jucători care îmbină experiența cu tinerețea. Jucători cu execuții foarte bune, dar vom vedea cum se va desfășura jocul. Noi vom face tactic astfel încât să câștigăm, inclusiv cu presing din treimea adversă” . – Valeriu Răchită

Chiar dacă atitudinea și mentalitatea s-au schimbat, Răchită cere precauție. Jucătorii trebuie să fie montați în permanență până când obietivul va fi atins.

”Până nu vom fi deasupra liniei roșii, toți vom fi supărați pentru că atunci când te uiți în clasament și vezi Poli Timișoara sub linie nu îți mai arde nici de mâncare, mai ales de somn. I-am conștientizat pe jucători că nu mai contează altceva în afară de a ajunge deasupra liniei”. – Valeriu Răchită

Valeriu Răchită nu se poate baza pe doi jucători cu Luceafărul. Rogoveanu este încă în perioada de recuperare după ușoara accidentare, iar Sorel Chemin este în continuare suspendat.

Articol scris de Bianca Albu

Puteţi urmări întreaga conferinţă de presă pe canalul nostru de Youtube:

Share Now

Related Post