Victor Collins, antrenor la Poli II

Victor Collins (născut pe 20 mai 1984 la Timișoara, stabilit în Canada) este noul antrenor al echipei Poli Timișoara II, vechiul tehnician, Adrian Stoicov, fiind numit în funcția de șef al centrului de copii și juniori. Collins este cursant în acest moment la Federația Irlandeză, pentru obținerea licenței UEFA A.
Ca tehnician, el a activat prima dată ca antrenor-jucător la Corrib Rangers FC Galway (locul 1 Junior Premier League) și Salthill Devon FC Galway (promovarea în Junior Premier League, câștigarea Michael Byrne Cup). Apoi, ca ”principal” la Salthill Devon a încheiat pe locul 2 sezonul din West Junior Premier League.
Ca jucător, a fost legitimat în Scoția (Hibernian), Germania (Lubeck, Bonn, Trier, Neuruppin, Todesfelde), Canada (Edmonton Aviators, Toronto Blizzards), Olanda (Kocetepe) și Irlanda (Salthill și Galway).
”Sunt fericit că am șansa de a antrena în cadrul acestui club. Le mulțumesc celor din conducere pentru propunere și sper ca munca pe care o voi face la Poli II să ajute la dezvoltarea jucătorilor talentați pe care îi avem”, a spus Victor Collins.

Share Now

Related Post