Victorie dramatică: Ripensia-Poli 2-3

Poli Timișoara a obținut prima victorie a stagiunii în mod dramatic, golul victoriei absolut meritate a ”alb-violeților” fiind marcat în cel de-al patrulea minut de prelungiri. Triumful este cu atât mai meritat cu cât Poli, care a început jocul cu opt fotbaliști eligibili U21, a fost condusă de două ori pe tabelă.

Amfitrionii au deschis scorul repede, în minutul 3, prin Ungureanu, cel care a marcat din careul mare după o ezitare a defensivei noastre. Poli a nimerit bara prin Drăghici, a fost oprită eronat de câteva ori pentru ofsaiduri inexistente, a avut inițiativa, însă la pauză s-a intrat cu avantaj pentru ”Ripi”.

Poli a început în forță repriza secundă, Bîrnoi și Velcotă ratând în poziții de ”unu la unu” cu portarul advers. Egalarea, logică, a venit în minutul 54, când Bîrnoi a marcat cu o execuție de finețe, din centrul careului. Însă, repede, o nouă neatenție defensivă le-a permis gazdelor să puncteze în minutul 61, prin Dumiter. Poli a revenit însă joc în minutul 77: Drăghici a egalat cu o lovitură de cap, din careul mare, după o centrare perfectă a lui Pădurariu.

Finalul a fost plin de suspans: cea care a punctat decisiv a fost Poli, prin Golda, cel care a în minutul 90+4 a înscris din careul mare, după un ”assist” al lui Pădurariu.

Poli: Contra – Motreanu, Bocșan, Basic, Podină – Haruț – Popovici (min. 72, Golda), Bîrnoi, Opoku (min. 70, Mrkela), Velcotă (min. 70, Pădurariu)- Drăghici.

foto: pressalert.ro

Share Now

Related Post