Victorie meritată: Poli Iași – Poli Timișoara 0-1

Poli Timișoara a obținut primul triumf extern al acestei stagiuni, învingând meritat, 1-0, în deplasare pe terenul celor de la CSM Politehnica Iași. Elevii lui Ionuț Popa au ajuns astfel la opt puncte acumulate pe teren, reducând deficitul impus de penalizări la ”-6”. Într-un clasament al punctelor obținute pe teren, Poli ar fi pe penultimul loc, la doar trei lungimi de locul care duce la baraj.

Unicul gol al meciului a fost reușit de Drăghici, în minutul 61. Aflat la primul său meci ca titular la Poli, atacantul a finalizat cu un șut din șase metri pasa lui Șeroni, acesta din urmă consfințind cu un ”assist” perfect o cursă solitară pornită din propriul teren! Scorul putea fi mai drastic, dar Doman, Bărbuț și Roșu au mai irosit șanse uriașe din poziții ”unu la unu” cu Caparco, cel care a limitat proporțiile rezultatului.

Urmează o pauză pentru disputarea meciurilor echipelor naționale. În etapa XII a Ligii 1 Orange, pe 17 octombrie, la ora 18,00, Poli Timișoara va juca pe teren propriu cu Viitorul Constanța.

Poli Timișoara: Straton – Străuț, Bocșan, Cânu (min. 46, Șeroni), Novak – Artean – Bărbuț, Llorente, Cârstocea (min. 76, Roșu), Doman – Drăghici (min. 90+2, Sântean).

foto: sportmoldova.ro

Share Now

Related Post