Vino alături de noi în marea familie Poli !

UPDATE: Prima persoană care a contribuit financiar în contul deschis de club este primarul Timișoarei, d. Nicolae Robu. Le mulțumim celor care ne ajută și vă așteptăm alături de noi!

 

Poli Timișoara revine încet, dar sigur în topul fotbalului românesc! Clubul numărul 1 din Banat a demonstrat în această toamnă că nu este cu nimic mai prejos decât principalele forțe ale campionatului! În plus, formația noastră a atras din nou suflarea ”alb-violetă” pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, în acest moment Poli fiind pe locul 2 în clasamentul mediei de spectatori din elită!
Pe de altă parte, din motive externe, Poli, asemeni altor grupări sportive din orașul nostru se află într-un blocaj financiar. Nădăjduim că aceste probleme se vor regla în cel mai scurt timp, însă în acest moment este nevoie ca toți iubitorii culorilor alb și violet să strângă rândurile.

 

 Vino alături de noi! Vino alături de Poli! Vino la meciuri!

 

Facem un apel către toți timișorenii,  către toți iubitorii fotbalului , către toate companiile din Timisoara să ajute clubul în aceste momente dificile !

 

Contul pentru donații este RO49BTRLRONCRT00J7453002

 

Hai Poli!

 

Clubul Poli Timișoara

Share Now

Related Post

blog-grid

Comunicat 13.09.2021

blog-grid

Comunicat