Vivi Răchită, înaintea meciului cu Metaloglobus: ”Aștept o reacție a jucătorilor mei!”

Etapa a29-a a Ligii a 2-a este programată la mijlocul săptămânii. Runda intermediară aduce, pe micuța arenă ”Electrica”, echipa bucureșteană Metaloglobus. Partida se va desfășura miercuri, 10 aprilie, de la ora 15. Poliștii vin după trei rezultate pozitive: o victorie și două egaluri și își doresc să continue panta ascendentă spre îndeplinirea obiectivului.

Punctul scos la Târgu-Jiu nu l-a mulțumit pe deplin pe antrenorul nostru. Valeriu Răchită nu mai concepe pierderea punctelor care sunt vitale în clasament. Echipa va aborda numai la victorie partida de mâine.

”Așteptăm cele trei puncte, deși venim după trei rezultate pozitive dintre care doar o victorie, remizele nu prea ne mai ajută. Trec etapele, iar un punct în situația noastră este puțin. Vom încerca mâine să începem meciul cu atitudinea de a câștiga cele trei puncte.” – Valeriu Răchită

Metaloglobus are în componență jucători cu experiență care au jucat și în prima ligă. Tehnicianul le cere mai multă atenție jucătorilor săi pe faza de atac, dar să nu scape din vedere și executanții loviturilor libere.

”Am citit declarația lui Balint de astăzi, că nu suntem resemnați. Noi nu vom fi resemnați decât atunci când matematic nu vom scăpa, dar și atunci vom juca. Aștept o reacție a jucătorilor mei, față de prima repriză de la Pandurii în care am avut șase-șapte situații de a marca. Le-am spus că trebuie să fie mai concentrați în fața porții, nu o să mai avem atât de multe ocazii pentru că întâlnim o echipă cu jucători valoroși, cu multe meciuri în liga 1 și liga a 2-a și buni executanți ai loviturilor libere. Sunt foarte periculoși pe tranziția pozitivă, pe recuperarea mingii.”– Valeriu Răchită

Pentru partida de mâine Vivi Răchită nu se poate baza pe Calugher care este suspendat. Rogoveanu este în continuare accidentat, dar revine Codrea în lot.

Articol scris de Bianca Albu

Share Now

Related Post