Vivi Răchită: ”Urmează un meci de 6 puncte”

Poli Timișoara întâlnește CS Balotești în etapa a 27-a a Ligii a 2-a. Duelul dintre cele două vecine de clasament se va desfășura pe micuța arenă ”Electrica”, sâmbătă, 30 martie, de la ora 11:00. Alb-violeții vin după punctul scos pe terenul liderului Sportul Snagov.

7 puncte le desparte pe Poli și Balotești în clasament. Meciul de sâmbătă va avea o importanță mai mare atenționează antrenorul echipei noastre.

”I-am felcitat pe băieți pentru atitudine, pentru punctul scos la liderul campionatului, dar i-am și atenționat că meciul cu Balotești va fi de două ori mai greu și mai important din prisma clasamentului decât cel de la Snagov. Urmează mâine un meci de 6 puncte pentru că este echipa care în clasament este deasupra noastră, pe care sper eu să-l tranșăm în favoarea noastră. Suntem pregătiți, îi cunoaștem destul de bine pe cei de la Balotești”. – Valeriu Răchită

Tehnicianul nu poate alinia primul ”11” pe care s-a bazat în primele etape. Codrea este suspendat după eliminarea din runda precedentă, iar Rogoveanu a suferit o fractură de metatarsian. Pe lângă aceștia, mai sunt câțiva jucători incerți.

”Din păcate avem probleme de lot: suspendarea lui Codrea, accidentarea destul de gravă al lui Rogoveanu care are fractură de metatarsian și probabil până la sfârșitul campionatului nu va mai juca. Bilia are glezna umflată și încercăm să-i recuperăm cât putem pe jucători din punct de vedere medical, la fel ca și Paramatti după lovitura la cap și coaste”. – Valeriu Răchită

Partida dintre Poli Timișoara și CS Balotești va fi arbitrată la centru de Oprea Ovidiu Petru (Ploiești – Prahova), ajutat la cele două tușe de Marica Mihai Marius (Bistrița – Bistrița Năsăud) și Mihaila Alexandru (Râmnicu Vâlcea – Vâlcea), iar rezervă va fi Jurca Tudor Florin (Arad – Arad).

Observatori la acest meci: Jiga Dan (Bistrița – Bistrița Năsăud) și Tudor Emil (Târgoviște – Dâmbovița).

Articol scris de Bianca Albu

Share Now

Related Post