Vizită la Fundația Pentru Voi

Antrenorul nostru, alături de patru jucători ai echipei, au vizitat astăzi un centru al Fundației Pentru Voi, care oferă servicii și militează pentru drepturile persoanelor cu dizabilități de dezvoltare.

« 1 de 17 »

Alb-violeții au fost întâmpinați cu căldură, au putut să discute cu mai mulți suporteri ai echipei noastre și chiar să asculte o redare excelentă a imnului „Zi Cu soare”. Totodată, Rogoveanu și compania au văzut activitățile organizate în cadrul centrului, a căror scop este să ofere un program structurat participanților. Înainte de plecare, poliștii au oferit fanioane celor pasionați, dar au și achiziționat mărțișoare și alte obiecte de decor, confecționate de beneficiarii centrului.

Cuvintele lui Răchită, la finalul întâlnirii: „A fost o zi importanta pentru echipă și mă bucura că am putut aduce zâmbete oamenilor care ne susțin. Îi așteptăm cu drag la stadion și sperăm să ne revedem la Meciul Prieteniei, unde dorim să participăm alături de Fundația Pentru Voi.”

Pentru mai multe informații despre rolul Fundației Pentru Voi și modalități prin care puteți să susțineți proiectul lor, intrați pe pagina www.pentruvoi.ro.

Share Now

Related Post

blog-grid

Situația la zi

blog-grid

Comunicat 17.05.2021