”Vom trata meciul ca pe unul de campionat!”

Poliștii nu au timp de odihnă. Deja miercuri, 26 octombrie, ”alb-violeții” au programat un meci oficial. La cinci zile de la victoria cu 2-0 la Chiajna, poliștii vor evolua în Cupa României. Adversară va fi Chindia Târgoviște, iar duelul din ”16”-mile Cupei României va avea loc la Mioveni, cu începere de la ora 18,00.

Din păcate, antrenorul Ionuț Popa nu va putea conta pe mai mulți jucători. Mai departe, jucători precum Popovici, Poparadu, Neagu, Pedro Henrique, Scutaru și Vădrariu sunt accidentați. Șeroni, care a avut probleme musculare în timpul meciului cu Chiajna este incert. În schimb, în efectiv ar putea reveni Cânu, care a fost menajat în duelul cu Concordia.

”Vom trata serios meciul cu Chindia Târgoviște, ne vom pregăti pentru el ca și cum ar fi un meci de campionat. Vom schimba doi-trei jucători, deoarece dorim să odihnim câțiva fotbaliști care au evoluat mai mult. În schimb, îi vom utiliza pe Artean și Bărbuț, cei care vor fi suspendați în meciul următor de campionat, cu FC Botoșani. Vreau ca echipa să trateze serios meciul, este competiția KO în care pot să apară mereu surprize. Ne dorim să ajungem departe în Cupă, mai ales că am reușit și performanța de a ne califica în semifinalele Cupei Ligii”, a spus antrenorul Ionuț Popa.

Actualmente, Chindia ocupă locul 4 în liga a doua, cu 27 de puncte după 13 etape. Târgoviștenii dau și unul dintre cei mai importanți marcatori din eșalonul secund, Cristian Cherchez (9 goluri).

 

Share Now

Related Post